ЗЛАТНА МЕДАЉА ЗА НАЈБОЉУ РАКИЈУ Reviewed by Momizat on . Сваке године комисија састављена од најеминентнијих стручњака за оцењивање ракије прегледа преко 400 узорака јаких алкохолних пића и изврши њихово оцењивање и р Сваке године комисија састављена од најеминентнијих стручњака за оцењивање ракије прегледа преко 400 узорака јаких алкохолних пића и изврши њихово оцењивање и р Rating: 0
Home » сајам » ЗЛАТНА МЕДАЉА ЗА НАЈБОЉУ РАКИЈУ

ЗЛАТНА МЕДАЉА ЗА НАЈБОЉУ РАКИЈУ

ЗЛАТНА МЕДАЉА ЗА НАЈБОЉУ РАКИЈУ

Сваке године комисија састављена од најеминентнијих стручњака за оцењивање ракије прегледа преко 400 узорака јаких алкохолних пића и изврши њихово оцењивање и рангирање. Најбоље ракије добијају медаље и стичу право да користе сајамски знак у својој медијској промоцији.

Важан сегмент Сајма шљива у Осечини је и оцењивање и награђивање најбољих јаких алкохолних пића од воћа, пре свега од шљива, као и њихових произвођача. Због редовно великог броја учесника и бројних узорака највишег квалитета, оцењивање ракија у Осечини незванично је проглашено за најзначајније те врсте у Србији после Новосадског пољопривредног сајма.

 

© 2009 - 2019 САЈАМ ШЉИВА ОСЕЧИНА Израда сајтова

Scroll to top