ПРЕДАВАЊА И ТРИБИНЕ – ЕДУКАТИВНИ ДЕО САЈМА Reviewed by Momizat on . Предавања, трибине и „округли столови”, односно едукативни део Сајма шљива, незаобилазни је део ове манифестације. То је начин да наше врхунске научне и стручне Предавања, трибине и „округли столови”, односно едукативни део Сајма шљива, незаобилазни је део ове манифестације. То је начин да наше врхунске научне и стручне Rating: 0
Home » сајам » ПРЕДАВАЊА И ТРИБИНЕ – ЕДУКАТИВНИ ДЕО САЈМА

ПРЕДАВАЊА И ТРИБИНЕ – ЕДУКАТИВНИ ДЕО САЈМА

ПРЕДАВАЊА И ТРИБИНЕ – ЕДУКАТИВНИ ДЕО САЈМА

Предавања, трибине и „округли столови”, односно едукативни део Сајма шљива, незаобилазни је део ове манифестације. То је начин да наше врхунске научне и стручне институције, преко врсних предавача, приближе произвођачима и прерађивачима најновија сазнања и кретања у пословима којима се баве.

Важан сегмент Сајма шљива у Осечини је и оцењивање и награђивање најбољих јаких алкохолних пића од воћа, пре свега од шљива, као и њихових произвођача. Због редовно великог броја учесника и бројних узорака највишег квалитета, оцењивање ракија у Осечини незванично је проглашено за најзначајније те врсте у Србији после Новосадског пољопривредног сајма.

 

© 2009 - 2019 САЈАМ ШЉИВА ОСЕЧИНА Израда сајтова

Scroll to top