Туристичке тачке добро посећене Reviewed by Momizat on . Стари аутобус, фијакери и организоване пешачке туре одвели су на стотине сајамских посетилаца до овдашнјих најважнијих туристичких дестинација – православних хр Стари аутобус, фијакери и организоване пешачке туре одвели су на стотине сајамских посетилаца до овдашнјих најважнијих туристичких дестинација – православних хр Rating: 0
Home » вести » Туристичке тачке добро посећене

Туристичке тачке добро посећене

Туристичке тачке добро посећене

Стари аутобус, фијакери и организоване пешачке туре одвели су на стотине сајамских посетилаца до овдашнјих најважнијих туристичких дестинација – православних храмова и културно-историјских споменика, посебно оних који се односе на Први светски рат, чија се стогодишњица обележава.
У сајамску туристичку причу могло би да се придружи тамичење у брзом струганју облица моторном тестером и игра „Лавиринт”, које је први пут организовано у Осечини у оквиру промотивне кампање познате компаније „Стил”.
Ипак, чини се да је занимљиву туристичку понуду овог пута „зачинило” такмичење 14 екипа у припремању гулаша у котлићима, које је по други пут организовано на аутобуској станици. Победу су однеле „Шаљивџије” из Ваљева, а гурмани уживали у припремљеним специјалитетима.

© 2009 - 2019 САЈАМ ШЉИВА ОСЕЧИНА Израда сајтова

Scroll to top