Ревија документарних филмова Reviewed by Momizat on . На традиционалној ревији документарних филмова, која је приређена у ресторану мотела Спортског центра, представили су се познати аутори, који су заслужили бројн На традиционалној ревији документарних филмова, која је приређена у ресторану мотела Спортског центра, представили су се познати аутори, који су заслужили бројн Rating: 0
Home » вести » Ревија документарних филмова

Ревија документарних филмова

Ревија документарних филмова

На традиционалној ревији документарних филмова, која је приређена у ресторану мотела Спортског центра, представили су се познати аутори, који су заслужили бројна признања за свој вишегодишњи успешни рад на записивању камером и филмском траком разних животних ситуација и догађаја.

Живомир Михаиловић, директор „Шумадија филма” и међународног фестивала документарног филма „Златна буклија” у Великој Плани, наступио је са филмом „Ко то тамо плаћа”. Телевизијски редитељ Владимир Перовић, селектор више фестивала и добитник бројних домаћих и иностраних награда, представио се са филмом „Станка”. Уредница специјалних програма ТВ Војводине, Светлана Миљевић (Парошки), аутор бројних филмова и добитник награда у областима антропологије, етнологије и екологије, овог пута је дошла са филмом „Рит, коњи, људи”.

Најзаслужнији за ову ревију Добривоје и Добрила Пантелић, филмски аматери из Доњих Брезовица код Крупња, добитници Плакете Југословенске кинотеке и низа других признања за укупно 132 до сада снимљена филма, приказали су два своја остварења новијег датума: „Вршај” и „Сећање на Томиндан у Крупњу”.

© 2009 - 2019 САЈАМ ШЉИВА ОСЕЧИНА Израда сајтова

Scroll to top