Рекли су о Сајму шљива 2013

Ален Адемовић певач бенда „Милиграм“ не пије, али пробао нашу ракију

miligram

Милиграм

За „Милиграм“ се већ проверено зна да праве одличне концерте, а наступом у Осечини су још једном потврдили да су иделани за прављењне одличне журке на отвореном. Преко 3000 људи је на глас певало уз познати бенд који нам је рекао да уопште не пије, али да је пре наступа попио 3 чашице ракије.

– Не пијем уопште, али морао сам да пробам шљивовицу, а онда сам попио још једну, па онда још једну. То вам говори колико је одлична. Осечина је много лепо место, а људи су срдачни, видимо се ускоро сигурно – рекао је певач Ален Адемовић у паузи фотографисања са фановима.

 “Неверне бебе” у Осечини као свој на своме

neverne-bebe-4

Неверне бебе

 – Увек је лако доћи међу пријатеље. Морам да кажем да Осечина заслужује да буде центар на мапи Србије и драго ми је што то јесте. Овде има пуно младих, срећних људи,И увек се фантастично проведемо. На поклон добијемо пакете сувих шљива и наравно одмах их поједемо. Сјајне су и драго нам је што смо били део овогодишњег Сајма шљива – рекао нам је Милан Ђурђевић.

 Марина Котевски одушевљена Сајмом

 – Право са летовања сам стигла на Сајам. Нисам знала да овако изгледа. Замишљала сам га другачије и ово је право изненађење за мене. Иначе, храним се здраво, шљива јесте саставни део моје исхране тако да сам овде могла штошта да научим и добијем ту част да учествујем у отворању ове лепе манифестације – рекла нам је позната водитељка Марина Котевски која се потом вратила својим обавезама на телевизији Пинк.

 Топалко “Браво Осечино”

Топалко

Топалко

– Феноменални сте. Ово што ви радите у току Сајма шљива, за то треба цео свет да чује.

Хвала вам што сте ме тако срдачно угостили – рекао је Топалко након фантастичног концерта на ком је певао како своје хитове, тако и хитове својих колега.

Сличне информације:

ЈОШ ИНФОРМАЦИЈА