ПРИЈАВА ЗА ОЦЕЊИВАЊЕ КВАЛИТЕТА  ПРОИЗВОДА ОЦЕЊИВАЊЕ ВОЋНИХ РАКИЈА Reviewed by Momizat on .  На Сајму шљива у Осечини, традиционално, еминентна комисија врши оцену квалитета воћних ракија. Рок за пријављивање је 01. август 2019. године. Попуњен пријавн  На Сајму шљива у Осечини, традиционално, еминентна комисија врши оцену квалитета воћних ракија. Рок за пријављивање је 01. август 2019. године. Попуњен пријавн Rating: 0
Home » вести » ПРИЈАВА ЗА ОЦЕЊИВАЊЕ КВАЛИТЕТА  ПРОИЗВОДА ОЦЕЊИВАЊЕ ВОЋНИХ РАКИЈА

ПРИЈАВА ЗА ОЦЕЊИВАЊЕ КВАЛИТЕТА  ПРОИЗВОДА ОЦЕЊИВАЊЕ ВОЋНИХ РАКИЈА

ПРИЈАВА ЗА ОЦЕЊИВАЊЕ КВАЛИТЕТА  ПРОИЗВОДА ОЦЕЊИВАЊЕ ВОЋНИХ РАКИЈА

 На Сајму шљива у Осечини, традиционално, еминентна комисија врши оцену квалитета воћних ракија.

Рок за пријављивање је 01. август 2019. године. Попуњен пријавни лист се шаље поштом на адресу ТО „ПОДГОРИНА“  или факсом на број 014/452-311.

Узорци се достављају најкасније до 01. августа 2019. године, обавезно је слати по 1 l (обавезно стаклена амбалажа).

Комисија за оцењивање квалитета радиће према „Основном правилнику оцењивања квалитета и услуга“ и „Правилнику о оцењивању квалитета јаких алкохолних пића“ Сајма шљива у Осечини.

Потписивањем ове пријаве учесник оцењивања гарантује за истинитост података датих у пријави.

Освајањем признања на оцењивању квалитета производа, учесник оцењивања стиче право на коришћење сајамског знака у медијској промоцији производа и предузећа на тржишту према важећим прописима.

Резултати оцењивања квалитета производа биће објављени на сајту Сајма шљива у Осечини www.sajamsljiva.rs где ће се налазити и правилници и пријаве за оцењивање квалитета производа.

PRAVILNIK O OCENJIVANJU JAP

prijava ocenjivanje JAP-a 2019

primer naloga za uplatu

пријава за ракије

© 2009 - 2018 САЈАМ ШЉИВА ОСЕЧИНА Израда сајтова

Scroll to top