Ненад Стевановић на затварању Сајма: Хвала свим учесницима, гостима и посетиоцима Reviewed by Momizat on . На крају доделе награда најбољима на осмом Сајму шљива у Осечини по категоријама, у обраћању пред бројним гостима и посетиоцима манифестације, свим учесницима с На крају доделе награда најбољима на осмом Сајму шљива у Осечини по категоријама, у обраћању пред бројним гостима и посетиоцима манифестације, свим учесницима с Rating: 0
Home » вести » Ненад Стевановић на затварању Сајма: Хвала свим учесницима, гостима и посетиоцима

Ненад Стевановић на затварању Сајма: Хвала свим учесницима, гостима и посетиоцима

Ненад Стевановић на затварању Сајма: Хвала свим учесницима, гостима и посетиоцима

На крају доделе награда најбољима на осмом Сајму шљива у Осечини по категоријама, у обраћању пред бројним гостима и посетиоцима манифестације, свим учесницима срдачне речи захвалности за учешће и честитке за приказани ниво достигнућа у својим делатностима упутили су име Српске православне цркве протојереј ставрофор Раденко Андрић, намесник Подгорског архијерејског намесништва, а у име локалне самоуправе и организатора Сајма Ненад Стевановић, председник Општине Осечина.

budimir

Будимир Јовановић

-Хвала вам свима што сте и ове године били са нама. Сви заједно делимо радости и успехе у производњи шљива, ракија и других прерађевина. Захвалност дугујемо и учесницима фестивалског дела Сајма, који су допринели да програм ове привредно-туристичке и културно-забавне манифестације опет буде на високом нивоу. Осечина је ова три дана била престоница шљиве, овде је сада отворен први српски Музеј шљиве, потписан важан привредни уговор за извоз 500 тона суве шљиве у Румунију, на тржиште Европске уније, у свет. Још једанпут свима хвала и видимо се догодине на 9. међународном Сајму шљива овде у Осечини – рекао је Стевановић.

На завршној церемонији програм су увеличали млади чланови фолклорног друштва „Крушик-пластика” из Осечине.

фотографија: Награђени на Сајму шљива Осечина 2013.

© 2009 - 2019 САЈАМ ШЉИВА ОСЕЧИНА Израда сајтова

Scroll to top