Изложба Ђорђа Станојевића „ПОДГОРИНА” Reviewed by Momizat on . Поставком својих уметничких дела у Галерији под називом „Подгорина”, чијем отварању је присуствовао велики број љубитеља уметности, магистар сликарства Ђорђе Ст Поставком својих уметничких дела у Галерији под називом „Подгорина”, чијем отварању је присуствовао велики број љубитеља уметности, магистар сликарства Ђорђе Ст Rating: 0
Home » вести » Изложба Ђорђа Станојевића „ПОДГОРИНА”

Изложба Ђорђа Станојевића „ПОДГОРИНА”

Изложба Ђорђа Станојевића „ПОДГОРИНА”

Поставком својих уметничких дела у Галерији под називом „Подгорина”, чијем отварању је присуствовао велики број љубитеља уметности, магистар сликарства Ђорђе Станојевић у среду увече започео је богат културни програм у оквиру овогодишњег Сајма шљива у Осечини.

– Земља као медијум има огромну снагу. Она у себи носи историју, психологију и егзистенцијалност одређеног простора. Простор у коме живим сликам у његовом тоталитету, његовим средствима, односно материјалима који носе животност тог простора – рекао је Станојевић, доведећи у везу своје богато стваралаштво са инспирацијама из свог завичаја.

Он је нагласио да његове радове карактерише слобода изражавања за коју се изборио, али и одговорност према свима онима који су му помогли или то још увек чине да уметнички делује.

© 2009 - 2019 САЈАМ ШЉИВА ОСЕЧИНА Израда сајтова

Scroll to top