сајамски гласник

Изашао седми „Сајамски гласник”

Из штампе је ових дана изашла публикација „Сајамски гласник” број 7, као традиционални исцрпни подсетник на све учеснике и дешавања са прошлогодишњег Сајма шљива у Осечини. Истовремено, „Гласник” је најава скорашњег почетка новог издања најважнијег годишњег догађаја у овом делу Србије. Наиме, на крају публикације, која је штампана у ваљевској „Уни” у високом квалитету и у тиражу од 500 примерака, налази се детаљан програм предстојеће манифестације.

Нови „Сајамски гласник” осим основних података о минулој манифестацији, свим њеним учесницима и победницима, подсећа на сва сајамска дешавања у пословном и фестивалском делу. Брижљиво одабраним текстовима, а још више одличним фотографијама екипе локалних фоторепортера, евидентирани су и забележени најзначајнији моменти одржане манифестације. На сличан начин промовисани су туристички ресурси и потенцијали Осечине.

Вредно је истаћи још и то да је „Сајамски гласник” у целости дело групе аутора из Осечине, чланова Организационог одбора Сајма шљива, запослених у Општинској управи, Туристичкој организацији и другим јавним институцијама са седиштем у овој општини. Дизајн је креирао Ђорђе Станојевић, који заједно са Велимиром Саватићем, Бранком Матићем, Боривојем Јанчићем и Вераном Крстићем има и највише фотографија у овом броју. За прикупљање најважнијих података били су задужени Љупко Миловановић, Златан Павловић, Жељко Алексић, Никола Томић, Ненад Пантелић, Жељко Андрић, Ана Ивковић и Бранка Савић. Техничку припрему урадио је Милан Петровић, док је текстове припремио, обрадио и уредио Драган Савић.

Сличне информације:

ЈОШ ИНФОРМАЦИЈА