Обилазак Осечине аутобусом из 1939. или пешачка тура Reviewed by Momizat on . Панорамско разгледање Осечине Дух старих времена је оно што ће обележити овај обилазак. Вожња улицама Осечине и њеном околином у „Првом српском аутобусу“ из 193 Панорамско разгледање Осечине Дух старих времена је оно што ће обележити овај обилазак. Вожња улицама Осечине и њеном околином у „Првом српском аутобусу“ из 193 Rating: 0
Home » туристичка понуда » Обилазак Осечине аутобусом из 1939. или пешачка тура

Обилазак Осечине аутобусом из 1939. или пешачка тура

Обилазак Осечине аутобусом из 1939. или пешачка тура

Панорамско разгледање Осечине

010Дух старих времена је оно што ће обележити овај обилазак. Вожња улицама Осечине и њеном околином у „Првом српском аутобусу“ из 1939. године и посета изложби српског одбрамбеног оружја од 13. века па до данашњих дана. Поклоници историје и сви они који желе да науче нешто ново могу нам се прикључити на овом својеврсном путовању у прошлост.

Пешачка тура кроз Осечину

Током ове туре моћићете да упознате варошицу и њене тајне. Сазнаћете ко су били браћа Недић, зашто је шљива симбол Подгорине, ко је основао прву позоришну групу у Осечини, како и зашто су гробље и школа заменили места и како су виле натерале неимаре да помере цркву на садашње место.

trg

© 2009 - 2019 САЈАМ ШЉИВА ОСЕЧИНА Израда сајтова

Scroll to top