Сајамски концерти по популарној цени Reviewed by Momizat on . Највеће гужве на овогодишњем Сајму шљива очекују се у вечерњим сатима, у време одржавања три велика концерта. Цене улазница за све три концертне вечери, вољом о Највеће гужве на овогодишњем Сајму шљива очекују се у вечерњим сатима, у време одржавања три велика концерта. Цене улазница за све три концертне вечери, вољом о Rating: 0
Home » вести » Сајамски концерти по популарној цени

Сајамски концерти по популарној цени

Сајамски концерти по популарној цени

Највеће гужве на овогодишњем Сајму шљива очекују се у вечерњим сатима, у време одржавања три велика концерта. Цене улазница за све три концертне вечери, вољом организатора који желе да свим гостима и суграђанима омогуће да доживе сајамска музичка задовољства, су популарне и износе 150 динара по особи за једно вече. За основце, волонтере у учеснике Сајма улаз је бесплатан.

Да подсетимо, сви концерти су од 22 сата. У четвртак, 29. августа, у предсајамској вечери наступиће Милан Топаловић – Топалко. Сутрадан, на дан званичног отварања, концерт ће одржати бенд „Милиграм”. У суботу, 30. августа, на сцени ће се појавити група „Неверне бебе”, чији концерт ће бити завршен поноћним ватрометом.

© 2009 - 2019 САЈАМ ШЉИВА ОСЕЧИНА Израда сајтова

Scroll to top