Оцењивање јаких алкохолних пића 2016 Reviewed by Momizat on . Рок за пријављивање је 03. август 2016. године. Попуњен пријавни лист се шаље поштом на адресу ТО „ПОДГОРИНА“  или факсом на број 014/452-311. Узорци се достављ Рок за пријављивање је 03. август 2016. године. Попуњен пријавни лист се шаље поштом на адресу ТО „ПОДГОРИНА“  или факсом на број 014/452-311. Узорци се достављ Rating: 0
Home » вести » Оцењивање јаких алкохолних пића 2016

Оцењивање јаких алкохолних пића 2016

Оцењивање јаких алкохолних пића 2016

Рок за пријављивање је 03. август 2016. године. Попуњен пријавни лист се шаље поштом на адресу ТО „ПОДГОРИНА“  или факсом на број 014/452-311.

Узорци се достављају најкасније до 05. августа 2016. године.

Комисија за оцењивање квалитета радиће према „Основном правилнику оцењивања квалитета и услуга“ и „Правилнику о оцењивању квалитета јаких алкохолних пића“ Сајма шљива у Осечини.

Потписивањем ове пријаве учесник оцењивања гарантује за истинитост података датих у пријави.

Освајањем признања на оцењивању квалитета производа, учесник оцењивања стиче право на коришћење сајамског знака у медијској промоцији производа и предузећа на тржишту према важећим прописима.

Резултати оцењивања квалитета производа биће објављени на сајту Сајма шљива у Осечини www.sajamsljiva.rs где ће се налазити и правилници и пријаве за оцењивање квалитета производа.

Откуп документације за пријављивање узорака износи 1000,00 динара по узорку.

Додела медаља обавља се последњег дана сајма ( недеља) 28.08.2016 године.

Попуњену пријаву доставити на адресу Туристичке организације „ПОДГОРИНА“ 14253 Осечина, Карађорђева 60, e-mail: topodgorina@gmail.com

Особе за контакт:

Никола Томић – директор Т.О.;  014/452-311, 064/6411057

Жељко Андрић- орг.- 064/813-6884

Потребна документација за пријаву:

_правилник за ЈАП_
prijava rakije 2016
virman

© 2009 - 2017 САЈАМ ШЉИВА ОСЕЧИНА Израда сајтова

Scroll to top